28 Αυγούστου 2010

Choice of Games

Πώς θα συμπεριφερόσασταν αν ήσασταν ένας δράκος? Θα ήσασταν σκληρός με τους ανθρώπους? Και αν αυτό σας φαίνεται πολύ εξωτικό, τι θα κάνατε αν ήσασταν ένας δόκιμος ναύτης τον καιρό που καραβέλες και φρεγάτες έπλεαν στα πέλαγα? Θα καταφέρνατε να γίνετε μεγάλος καπετάνιος και να παντρευτείτε την όμορφη κόρη του Ναυάρχου? Ή ίσως θα προτιμούσατε να πάρετε το ρόλο ενός γοητευτικού βρικόλακα που ερωτεύεται μια ιέρεια βουντού την περίοδο του Πολέμου της Ανεξαρτησίας στην Αμερική!


Οκ οκ... είστε τελείως ξενέρωτοι! Στα όνειρά σας, απλώς αναζητάτε τον έρωτα όντας αυλικός ενός μαγικού βασιλείου, ανάμεσα σε πριγκήπισσες και δούκες! Κανένα πρόβλημα!

Συνδυάζοντας λίγο από καλό interactive fiction, λίγο από role playing και λίγο από casual gaming, τα παιχνίδια που φιλοξενούνται στο Choice of Games σας βάζουν στους παραπάνω ρόλους και σας αφήνουν να φτιάξετε τη δική σας ιστορία. Ασφαλώς αν είστε τελείως απροσάρμοστος πολύ σύντομα θα βρείτε ένα τραγικό τέλος αλλά με λίγη προσοχή μπορείτε να ανακαλύψετε αρτιότατες λογοτεχνικές ιστορίες, επιλέγοντας απλώς το τι θα θέλατε να κάνετε στη θέση του ήρωα!

Στην τελευταία μου περιπέτεια ως βρικόλακας μετά από ένα αποτυχημένο και τραγικό love story ανατινάχτηκα σε μια μπαρουταποθήκη προσπαθώντας να σταματήσω το σαμποτάζ ενός άλλου βρικόλακα... Damn!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.