17 Νοεμβρίου 2011

Random

"Random". Αυτή είναι η απάντηση της Bisquitine στην Ms. Mulverhill στο πολύ διασκεδαστικό μυθιστόρημα του Iain Banks "Transition". Let's try it! Φυσικά κανένας σας δεν θα μπορέσει να πατήσει σε όλα τα λινκ, θα το φροντίσω εγώ αυτό, αλλά το μυαλό ήδη τρέχει, no time for intros... Κάθε φορά που θα διαλέγω μια άλλη πραγματικότητα θα γράφω ένα "αψού", όπως ο Temudjin Oh, ο... υπερδιαστατικός(?) δολοφόνος που πρωταγωνιστεί στο ίδιο μυθιστόρημα! Όταν φτάνω στο σημείο που έχει πέσει η αυλαία θα γράφω cut.


Στο Midnight in Paris παίζει ξανά η Marion Cotillard, η Mal (αψού ομόηχο με το Mulholland Drive, επίσης το όνομα Marion, cut). Ο Dali βλέπει παντού ρινόκερους (αψού και όχι πρόβατα με αγιοβασιλιάτικους σκούφους... αν γελάω πια τόσο τρελά και είμαι τόσο random σίγουρα τ' οφείλω και σ' εσένα, διπλανέ μου στα σχολικά του γυμνασίου, cut).

Fun trivia: Μπορείτε να δείτε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Skype από το ερωτηματικό που εμφανίζεται δίπλα στ' όνομά. Εδώ έχουμε fork... το ένα... αψού... branch μας ξαναπάει στο Παρίσι της ταινίας, αλλά και σε όμορφες εξερευνήσεις σε δάση σαν αυτά που έχει εδώ η Uppsala (για την ακρίβεια φαράγγια) αλλά δυστυχώς... cut! Η άλλη μεριά, απόψε θα με συγχωρήσει αλλά βαριέμαι... αντί για φτάρνισμα κολλάει χασμουρητό... κάθε μέρα τη μνημονεύω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άλλωστε, αλλά είναι στους κανόνες του παιχνιδιού να κάνουμε τους ανήξερους. Cut! (αυτό παραβάλλεται ευθέως με το "Στα τρένα!" του Mikeius)

Αυτή λοιπόν η νυσταλέα ιστορία είναι το basso continuo. Η μελωδία, το θέμα, είναι άλλη και είναι αλλού. Είναι και η μόνη που δεν θα φάει cut! Αψού... μιλάμε για μουσική και δεν πρέπει να αφήσουμε απ' έξω την Μπατερφλάη, αλλά εκεί το cut ήταν seppuku και δεν μ' αρέσουν τα αίματα...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.